Foto: LETA

Vairāki "Delfi" aculiecinieki ir neizpratnē par netīrajiem logiem uzņēmuma "Rīgas satiksme" transportlīdzekļos. Uzņēmums portālam "Delfi" skaidro, ka līdz šī gada beigām dažos tramvaju depo tiks uzstādītas ūdens mīkstināšanas iekārtas, kas atrisināšot šo problēmu.

"Tiem pat cauri nevar redzēt. Vai mazgāts ar nanoūdeni?" raksta Jurijs.

Arī TV3 žurnālists Arnis Krauze savā "Instagram" kontā ir ievietojis foto, kurā redzami netīrie transportlīdzekļa logi.

Portālam "Delfi" uzņēmuma "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča skaidro, ka tramvaju mazgāšanai ūdens tiek izmantots vairakkārt, to katru reizi filtrējot. "Tādējādi ūdens kvalitāte pasliktinās un tas kļūst ciets, kas arī veido nosēdumus uz logiem," apgalvo uzņēmuma pārstāve.

Viņa arī pastāstīja, ka 2017. gada investīciju plānā ir ūdens mīkstināšanas iekārtu uzstādīšana 3. tramvaju depo, kas līdz gada beigām tiks realizēta. "5. tramvaja depo līdzīga iekārta tiks uzstādīta pēc rekonstrukcijas. Līdz ar to problēma lielā mērā būs atrisināta līdz gada beigām," mierina Bartaševiča.

""Rīgas satiksme" atvainojas par sagādātajām neērtībām," uzsver uzņēmuma pārstāve.

Jau ziņots, ka 2015. gada februāra sākumā Latviju pāršalca skandāls "Rīgas satiksmē". Tapa zināms, ka uzņēmums gadu ir maksājis par mazgāšanas līdzekļiem, ko nemaz nav saņēmis, un iepirkumā par nanotehnoloģijām smalki nodēvētais tīrīšanas līdzeklis izrādījies ūdens.

Kopš krāpšanās shēmas nākšanas gaismā nanoūdens ir kļuvis par vienu no apspriestākajām tēmām un dažādu jociņu objektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!