Portāla "Delfi" lasītājs Jānis atsūtījis video, kur redzams, ka no remontā esoša ceļa pie Varakļāniem noskrējis un grāvī iebraucis auto. Lasītājs apgalvo, ka negadījums noticis, šoferim ignorējot luksofora signālu.

"Šovasar daudzviet Latvijā notiek ceļu remonti. Noteikti būsiet pamanījuši glaunu apvidus auto vadītājus, kuri neievēro pagaidu luksoforu sarkano gaismu," savu komentāru atsūtītajam video iesāk Jānis.

"Noteikti arī būsiet pamanījuši, ka glaunu apvidus auto šoferi bieži vien neievēro pagaidu luksoforu sarkano gaismu. Tie mēģina ietaupīt laiku un ignorē noteikumus, apdraudot pārējos," raksta Jānis.

Aculiecinieks norāda, ka viņa nofilmētais negadījums ir viens no šiem piemēriem, kuros šoferis ignorējis pagaidu luksoforu. Pārgalvīgas rīcības dēļ, auto nobrauca no ceļa un avarēja grāvī.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!