Pavisam nekaunīgu autovadītāja "Audi A6" rīcību uz autoceļa A4 piedzīvojis "Delfi" aculiecinieks Mārtiņš, kurš ir iemūžinājis video ar autovadītāja braukšanas stilu.

"Pie Amatniekiem, kur ir luksofors, "gudrītis" nevis gaidīja sastrēgumā, bet visus apdzina pa kreiso pusi, nostājoties pie luksofora joslā, kas nogriežas pa kreisi," stāsta Mareks, piebilstot, ka vadītājs pēc tam esot nevis nogriezies pa kreisi, bet gan, spolēdams ar melniem dūmiem, aizbraucis taisni.

"Kā bija, kā ne, nākamajā luksoforā bijām jau atkal aiz viņa. Bija nelāga sajūta, jo priekšā atkal izveidojās sastrēgums," turpina Mārtiņš," zinot, ka priekšā būs identisks krustojums, nolēmu ieslēgt kameru, un še tev! "Audi A6" vadītājs atkal apdzina visus pa kreiso pusi un ieņēma joslu, kas ļauj nogriezties tikai pa kreisi."

"Atkal, vērpjot melnus dūmus un apdraudot visus apkārtējos, jo, lai paspētu apdzīt blakus stāvošos un paspētu to izdarīt kamēr pretim braucošie, kas nogriežas pa kreisi, nebūtu pārāk pietuvojušies, veica vairākus bīstamus manevrus," uzsver video autors.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!