Ceturtdien, 22. jūnijā, kāds motocikla vadītājs nesavaldījis savu transporta līdzekli, kā rezultātā kurstojumā uz A7 šosejas piedzīvojis smagu kritienu, ziņo "Delfi" aculiecinieks Jānis.

Viņš atzīmē, ka negadījums noticis ap plkst. , ka negadījums noticis krustojumā pie "Maxima" noliktavas.

"Diemžēl šis negadījums notika sliktā ceļa seguma dēļ, mopēda vadītāja pieredzes un pārgalvības dēļ. Video redzems kā mopēda vadītājs pēdējā brīdī šķērso krustojumu, palecas uz risēm un nesavalda vairs savu braucamo, kam seko nepatīkams kritiens," atzīmē video autors, kurš pieļauj, ka ātrums varēja būt ap 50 kilometri stundā līdz 60 kilometri stundā.

"Tomēr šķērsojot šādu krustojumu, pēc pieredzes varu teikt, ka ar motoroleri vai motociklu, tas var būt gana bīstami," uzsver "Delfi" aculiecinieks. Viņš zināja stāstīt, ka ceļu satiksmes negadījums motocikla vadītājam beidzies ar sasitumiem un izbīli.

"Katram gadījumam tika izsaukta ātrā palīdzība, lai tad viņi pārliecinās par cietušā veselības stāvokli. No kā gan vēlāk cietušais gan atteicās," apgalvo "Delfi" aculiecinieks Jānis.

"Diemžēl šis ir kārtējais pierādījums tam, ka mūsu ceļi ir sliktā stāvoklī un ka negadījumi notiek arī slikto ceļu dēļ," spriež video autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!