Piektdien, 19. maijā, reisā Rīga-Salaspils uzņēmuma SIA "Galss-Buss" autobusam, pilnā ātrumā iebraucot Salaspilī, pārsprāga riepa, portālam "Delfi" ziņo Jaroslavs.

"Piektdienas reisa laikā maršrutā Rīga-Salaspils notika negadījums. Tieši braukšanas laikā, kad autobuss traucās pilnā jaudā (ātrums bija virs atļautā) autobusam pārsprāga aizmugurējā riepa," raksta notikušā aculiecinieks Jaroslavs.

Negadījums noticis vien pārsimt metrus pirms iebraukšanas Salaspilī. Pēc sprādziena spēkrats esot svaidījies no vienas ceļa malas uz otru. Autobusa vadītājs pasažierus izsēdināja.

Uzņēmumā "Galss-Buss" portālam "Delfi" noliedz, ka šoferis būtu traucies ar ātrumu, kas lielāks par atļautajiem 70 kilometriem stundā. Riepa pārsprāgusi tieši uz ceļa, saskaroties ar kādu priekšmetu.

Pēc negadījuma autobuss tūdaļ apstājies un, izvērtējot situāciju, šoferis aizbraucis līdz tuvākajai gājēju pārejai, apmēram 50 metrus, un izlaidis pasažierus, norāda uzņēmumā. "Galss-Buss" akcentē, ka pasažieri nebija apdraudēti. Daļa no tiem mājup devās kājām, bet citi sagaidīja speciāli izsūtīto papildu "Galss-Buss" autobusu, lai turpinātu ceļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!