Foto: Scanpix
Kad pildspalva ir kā iekritusi akā, bet autostāvvietā nepieciešams norādīt laiku, kad novietots spēkrats, "Delfi" aculiecinieks Konstantīns Jefimovičs iesaka neķert kreņķi, bet izmantot to, kas atrodams mašīnā.

Viņš stāsta, ka bija atbraucis uz Vienības gatves tirdzniecības centra "Maxima" autostāvvietu, bet tad sapratis, ka aizmirsis pildspalvu.

"Biju pārmeklējis visu mašīnu, lai atrastu pildspalvu, bet - nekā! Laiku taču man tāpat ir jānorāda. Viss, kas man bija, ir izolācijas lenta," stāsta autovadītājs.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Delfi Aculiecinieks" jau ziņoja, ka kopš pagājušā gada Vienības gatves tirdzniecības centrā pie "Maxima" autostāvvietu pārvalda uzņēmums "Cityparks". Autostāvvieta ir maksas, bet pirmās divas stundas apmeklētājiem ir bezmaksas.

Saskaņā ar noteikumiem, autovadītājiem savā automašīnā ir jānovieto redzamā vietā informācija, kad transporta līdzeklis novietots autostāvvietā.

''Manā gadījumā, labi noderēja, mašīnā aizķērušās UNO spēļu kārtis,'' raksta Armands.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt Sintija laika norādīšanai lietā likusi konfektes.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Delfi Aculiecinieks" vaicā - ko jūs darītu šādā gadījumā, kāds bija Konstantīnam?

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!