Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgā, Krišjāņa Barona un Pērnavas ielas krustojumā izkustējušies un dažviet no vietas izgājuši nule atjaunotā ielas seguma bruģakmeņi, portālam "Delfi" vēsta Andrejs.

Fotogrāfijas fiksētas 7. septembrī. "Lūk, jums svaigs remonts Krišjāņa Barona ielā! Pēdējos četrus mēnešus mēs ik dienu te braucam un vērojam, kā kopā ar bruģakmeni izgāžas arī mūsu nodokļos samaksātā nauda. Vai varbūt šis ir "hibrīdkarš" gaidāmo vēlēšanu priekšvakarā? Vai varbūt Ušakova kungs ar lineālu neprecīzi nomērīja?" ironizē Andrejs.

Portāls "Delfi" vēstīja, ka ainavu arhitekte Helēna Gūtmane, pēc kuras ieceres veidots Barona ielas ietvju dizains, paudusi, ka pret Barona ielas pārbūvi vērstā kritika ir politizēts process. Sociālajos tīklos pausto kritiku viņa saista ar nākamajā gadā gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām un uzskata par hibrīdkaru.

Rīgas domes Satiksmes departamentā portālu "Delfi" informēja, ka šādas situācijas sliežu zonā var rasties, jo tramvaja kustības rezultātā sliedes vibrē un betona bruģakmens var izkustēties.

"Būvnieks regulāri veic ielas apsekošanu un, ja tas nepieciešams, par saviem līdzekļiem veic betona bruģakmens labošanu," skaidroja Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!