Foto: LETA
Pirmdien, 1. augustā, pamatīgas liesmas bija pārņēmušas kādu kafejnīcu, kas atrodas pie Rīgas Pasažieru ostas, informēja "Delfi Aculiecinieks" Aleksandrs.

Kā redzams Aleksandra iesūtītajos fotoattēlos, kā arī video, ugunsdzēsēji mēģina savaldīt pamatīgās liesmas, kas pilnībā pārņēmušas kafejnīcu.


Kā portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), naktī uz pirmdienu, pulksten 2.50, ugunsdzēsēji saņēmuši informāciju, ka Rīgā, Eksporta ielā, kafejnīcas teritorijā ,izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka deg divstāvu autobuss, kurā iekārtota kafejnīca, un tai blakus esošā terase 80 kvadrātmetru platībā un vienstāvu darbnīca 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbus apgrūtinājis fakts, ka ēkā atradušies vairāki gāzes baloni, kurus vajadzējis atrast, atdzesēt un iznest ārpus bīstamās zonas.

Liesmu izplatība ierobežota pulksten , un tā likvidācijas darbi turpinājās vēl pirmdienas rītā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, kafejnīcu "Ticket to Heaven" pārvalda SIA "No Tears no Food", kas pārvalda arī grilbāru "Soviet Story". Uzņēmums 2014.gadā apgrozīja 61 231 eiro un cieta zaudējumus 22 213 eiro apmērā. SIA "No Tears no Food" dibināta 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "No Tears no Food" vienīgā īpašniece ir Skaidrīte Pupiņa, liecina aģentūras LETA arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!